Megabebis i magen?!

Börjar med att visa upp dessa fina bilder från söndagen. Startade morgonen med att gå upp med min lilla Alma så hennes mamma och mormor kunde sova vidare. Tar varje chans jag kan få att spendera med mosters lilla skrutt, blir alltför sällan så när det väl sker suger jag åt mig all kärlek jag bara kan. Hon är på så sätt så enkel, ingen kinkig liten dam det där utan tuff och lugn, som sin mamma. 
Mosters lilla trollunge! Som bara växer och växer och utvecklar språk och motorik i en himla takt, massa nya saker som har skett mellan gångerna vi ses. Helt underbar är hon <3. 
Sedan den obligatoriska kusinbilden, denna gång tagen på Aker Brygge. Hann med en liten fika med dessa två och Linnéa innan deras hemresa. Mina tjejer, så glad jag är att jag har dem!
 
Imorse var jag hos läkaren på rutinundersökning. Allt såg bra ut och jag är fortfarande lika mallig över mitt låga blodtryck, inte-så-många extra kilon och goda form. Läkaren blev lite förundrad över hur stor min mage har vuxit sig, den ligger överst på normalkurvan och hon kunde känna mini ända upp över revbenen. Hon sa att det verkar vara en väldigt stor bebis och det ger mig ju såklart lite hjärtklappning eftersom hon ska ut också. Förhoppningsvis så är det BF som är fel och inte att hon är ovanligt stor och läkaren tyckte också BF var lite väl långt borta för denna klump. Men det kanske hon bara säger för att lugna mig, vad vet jag. Förhoppningsvis går jag i alla fall inte så mycket över tiden, men hon verkar ju ha det ganska gott därinne så man kan aldrig riktigt veta. Jag vet heller inte hur mycket måttet har att säga om hennes storlek. Jag är ju i mig själv ganska lång, kanske det påverkar? 
 
Fick också sjukskrivning av läkaren, så nu blir jag hundra procent hemmafru. Hon tyckte jag hade gjort det bra som jobbat hela tiden fram till sex veckor innan födsel och förstod att det känns tungt med stående jobb samt alla de lyft och böjj som jag måste undvika. Så nu blir jag hemma. Som tur är har jag lite grejer som måste göras här hemma, såsom att inreda källaren som troligtvis blir färdig denna vecka och köpa en byrå till barnrummet som jag sedan ska måla om. Så jag tror jag ska kunna undgå total rastlöshet. Blir också tröttare och tröttare på dagarna, samtidigt som jag sover mindre och mindre på nätterna. Konstigt detdär, att jag inte kan sova på natten. Det är säkert därför jag är så klar över hur källaren ska se ut när den är färdig och minis rum likaså. Finns mycket tid till att inreda rum i huvudet när man är vaken på nätterna!
 
Så detta är min första lediga dag innan födsel, och fler ska det bli. Nu har jag faktiskt nästan ett helt år framför mig med ledighet, men jag tror man ändå kommer känna sig ganska busy när lilla pyret har anlänt. Oj vad jag längtar tills dess!
#1 / / Amanda-fotoblogg:

Så härliga bilder!

Svar: Tack :D
Johanna