Good morning!

Nu är det verkligen fastställt. Jag kan inte sova när sängen är tom. Inatt kändes det som jag inte fick en enda sekund med sömn. Magrörelser och lite ont kombinerades med de konstigaste tankarna! Gud vilka tankar som kan dyka upp när man inte kan sova. Det är nästan obehagligt, huvudet snurrar på ett helt annat sätt. Inget är logiskt och inget hänger ihop, samtidigt känns det så himla verkligt! Men lite måste jag nog ha sovit ändå, för jag dåsade upp från en jättekonstig dröm. I drömmen så hade min mamma och hennes sambo åkt till Californinen för att semestra och väl där hade de tydligen blivit vänner med ett par, varav mannen var Hello Kitty-författare. Va? Hello Kitty-författare? Va fan är det för något? Huh, hjärnan? Sedan när de kom hem från sin resa skulle vi från begge familjerna åka på spa i Japan (????). Min hjärna är så smart att det till och med klarade av att räkna ut att vi var arton personer tillsammans om man slog ihop alla, det var jag lite stolt över när jag vaknade. Men Japan liksom, bara sådär. Skönt ändå, med lite semester. Det kommer väl dröja många år innan det blir något semestrande i fjärran länder för denna familjen. Så tack drömmen, för att du både gav mig och min kära mor lite semester.
 
Nu har jag i alla fall stigit upp, fixat mig och känner i alla fall att jag ser rätt fräsch ut. Mitt nya motto är fake it til you make it. Så i några dagar nu har jag känt mig riktigt stylish på jobb. Förutom på fötterna då, för där sitter de skönaste och fulaste skorna jag äger. Skor är a och o för en gravidkropp, det har jag lärt mig. 
Jag med trikåklänning från H&M OBS inte mammaavdelningen! Och ett par mammastrumpbyxor från H&M som jag fortfarande inte fattar vad som är fram eller bak på. Ramlar av gör de oavsett vilket håll jag sätter dem på!
 
Nu drar denna mommy'n to be på jobb och dricker sig hög på kaffe! Sen har jag lovat min kollega att jag ska börja storböla inför arga kunder (om det nu kommer någon, alla är ju så snälla just nu) bara för att se hur kunder tacklar mina gravidhormoner. Lite payback sådär innan jag går ut i mammaledighet. Så det kan bli en spännande dag!
Publicerat i Vardag