Babyshower och överraskning!

Lördagen var som en helt vanlig dag på jobbet, fram till det att nio av de bästa människorna jag har i mitt liv springer in i butiken, där jag står och hjälper en blind kund med en reperation, och fullkomligt vrålar SURPRISE! Min reaktion blev att jag stammade fram "herregud, herregud", blev svimfärdig och svalde tillbaka tårarna samtidigt som jag ser de vackraste ansikterna av mina vänner, ett efter ett. Efter ett härligt kramkalas så tas jag med av dem från jobbet och hem till radhuset, där Kristoffers mamma, mormor och Mathea väntar och det är uppdukat med cider, massa mat och ett presentbord som fullkomlilgt svämmar över! Sedan följde många timmar med prat, skratt, några tillbakatryckta tårar för min del och ett allmänt mysande. De hade gjort det så himla fint, och hjärnorna bakom det hela var systeryster med hjälp av kära mamsen. Kunde inte önskat mig en finare ordnad babyshower och nu känner jag mig uppladdad på kärlek som aldrig förr. Är så överväldigad, glad och tacksam, för mina fantastiska vänner och familj som ansträngt sig så för min skull. Tänk alltså, att jag har dessa människor i MITT liv! Blir nästan avundsjuk på mig själv när jag tänker på hur fantastiska de är! Och att vår lilla unge ska få växa upp med detta skyddsnät runt sig av kloka, starka, humoristiska, kärleksfulla och underbara kvinnor. Är inte ett dugg orolig för att hon inte ska ha nog med goda förebilder! Hon får ta över mina helt enkelt <3. 
Eftersom jag inte var ett dugg förberedd på vad som skulle ske hade jag heller inte laddat kameran. Så himla typiskt, men har i alla fall snott diverse mobilkamera-bilder som mina vänner fotade. Så här är ett litet plock från vad dagen innehöll.
Överraskad på jobbet! 
De hade pyntat fint i huset med banderoller!
Presentbordet som var överfullt med grejer till vår lilla tjej! Så himla mycket och så himla fint! Nu har vi blöjor, nappar, flaskor, kläder, sångböcker och snuttefiltar så det räcker och blir över!
Kolan, mamma, Alma och Vicko är söta i kameran <3. 
Linnea prövar att pricka in en spark, men mini är alltid lite blyg när händerna hamnar på magen. 
Allt fint vi fick!
 
Så helgen blev ändå helt perfekt till slut! Och det är konstigt att tänka att nästa gång vi ses har vi en liten till tjej med i bilden. Tack för allt mina fantastiska hjärtan! PUSS!
#1 / / Angus:

Nej än är det ju inte försent! Ta massor med kort, du är super vacker

Svar: Hehe tack, ska försöka få till det nu innan lillan bestämmer sig för att komma ut :)
Johanna

#2 / / Marie:

Ohh så trevligt ni hade det,så fint de gjort det =D