Tre dagar med bröstmjölk

Snacka om att livet har tagit en helt ny vändning! För fem dagar sedan gick dagarna ut på vila, hemmapyssel, hänga med i bloggsvängen och annat självvalt myspys. Nu är det i och försig fortfarande massa myspys, men det kombineras med blöjbyten, bebisskrik och bröstmjök.
Det sistanämnda är numera överallt, troligtvis i minst grad i bebis mun och i större grad på kläder, möbler och sängkläder, samt mamma och pappa. Jag känner mig lite som en ko, aldrig trodde jag att mina tuttar skulle uppta så mycket av mitt egna fokus och att mina tankar skulle läggas så mycket på mjölk.

Har heller inte haft minsta tid till datoranvändning eller bildredigering, så ni får ha tålamod med bloggen just nu. Älskar verkligen att dela med mig av tankar, känslor och dagliga ting här, så jag hoppas verkligen vardagen infinner sig här hemma med sovpauser och mer rutinerad amning så jag får lite mer tid över för mig själv. Men nu får min fågelunge all uppmärksamhet och allt annat får vara på pause.
Trots en lite tuff start så är hon ju bara det häftigaste som någonsin skett mig!  

#1 / / Jennifer:

Stunta i allt annat och njut bara av din lilla tjej. Första tiden är de bästa som finns.

Svar: Jennifer - du har ju helt rätt! Allt annat kan vänta, den här tiden då hon är helt ny kommer inte tillbaka så den borde njutas! Kram!
Johanna

#2 / / Johanna:

Åååå vilken sötnöt till tjej du har☺️☺️Lycka till😊

Svar: Tack! Ja hon är såklart det sötaste jag sett! Men det tycker ju alla mammor om sina egna :)
Johanna