Från min käraste

Jag fick jättefina julklappar av Kris i år! Jag har kommit fram till det där att man måste vara specifik när man önskar sig av pojkvän, annars är det att gambla med julklappsskörden. Kris uppskattade nog också att få en önskelista levererad till sig, så vi var båda nöjda med den taktiken. Detta var vad jag fick!
Ullhalsduk från Acne och örhängen från Marc by Mars Jacobs! Båda i en härlig grå färg.Detta är var verkligen ett bra julklappsår! Alla i familjen fick superbra klappar. Jag kan verkligen tycka att klapphysterin är för mycket och fokus på julen ska ju ligga på att ha det trevligt tillsammans och umgås. Men jag måste ändå säga att jag blev riktigt glad för allt jag fick! Min kära har verkligen pimpat upp mig sista året med diamantring, snygga skor och nu örhängen och halsduk. Han ligger på plussidan efter detta år kan vi verkligen säga! Tur för honom att det dröjer länge innan han behöver köpa paket till mig igen! 
#1 / / Liborius:

Men wow vilka fina klappAR!

Svar: Tack! I like :-)
Johanna

#2 / / felicia:

fina!

Svar: Tack! Jag är som sagt jättenöjd!
Johanna

#3 / / Madde Gyllner :

Bästa klapparna, håller dig både varm och snygg...heja gubbarna :)
Lyckligtvis har jag själv en man som är bra på uppvaktning - gäller att försöka leverera tillbaka ibland oxå ;) haha!
Gott slut och gott nytt!

Gyllner.net

Svar: Haha ja verkligen, min är också bra på uppvaktning så jag är nog ganska bortskämd egentligen! Gott nytt år till dig med :-)
Johanna

#4 / / Sofie:

Så himla fina saker!

Svar: Tack! Han kan han, när han försöker!
Johanna