Vinterlek

I mellandagarna var Oslo både kallt och fullt med snö. Mellan alla familjemiddagar passade vi på att ta oss ut och testa vinterleksakerna. Mathea fick nya skidor av Kris i julklapp och dem åkte på en liten snabbis. Sedan for Kris och Mathea upp- och nedför backen på snowracern. Mathea tyckte det var superkul och hon var mycket tuffare än vad jag är. Se upp i backen, tusen hål i nacken! 
 
 
 
 
 
Vi bor verkligen perfekt till vid backar och skogen full med skidspår. Tyvärr har det varit lite för kallt för att hålla ut säskillt länge i backen. Brrr för en vinter! Elsa packades gott in i dubbla mössor, overall och filtar. Hennes åkpåse från Voksi är guld värd i denna kyla. Det var fint att få njuta lite vintersol och se familjen ha lite trevligt utomhus. Sedan gick vi in och kokade te, för att värma upp oss. 
Publicerat i Allmänt / Familj
Kommentarer (2) Follow

Från min käraste

Jag fick jättefina julklappar av Kris i år! Jag har kommit fram till det där att man måste vara specifik när man önskar sig av pojkvän, annars är det att gambla med julklappsskörden. Kris uppskattade nog också att få en önskelista levererad till sig, så vi var båda nöjda med den taktiken. Detta var vad jag fick!
Ullhalsduk från Acne och örhängen från Marc by Mars Jacobs! Båda i en härlig grå färg.Detta är var verkligen ett bra julklappsår! Alla i familjen fick superbra klappar. Jag kan verkligen tycka att klapphysterin är för mycket och fokus på julen ska ju ligga på att ha det trevligt tillsammans och umgås. Men jag måste ändå säga att jag blev riktigt glad för allt jag fick! Min kära har verkligen pimpat upp mig sista året med diamantring, snygga skor och nu örhängen och halsduk. Han ligger på plussidan efter detta år kan vi verkligen säga! Tur för honom att det dröjer länge innan han behöver köpa paket till mig igen! 
Publicerat i Fina saker
Kommentarer (4) Follow

Julafton

God jul! Nu är det äääntligen julafton, Elsas första och alltså min första som hennes mamma. Så på det sättet måste det ju räknas som världens bästa jul, en av många. Jag är i alla fall väldigt glad att hon är hos oss i år, min älskade lilla älskling. Vi myser för fulla muggar och väntar på att bli serverade julmat av farmor. Sedan ska en hel hög med julklappar avklaras, Jesus! Räknar med att de flesta är till barnen, men jag hade glömt bort hur mycket klappar som trängdes under granen när man var liten. So far so good med norskt julfirande. Jag är mäkta lycklig över att jag får fira med min lilla familj, men tankarna vandrar gärna och ofta över gränsen till Sverige och familjen där. Snart får jag ju träffa dem också. Då blir årets julsäsong perfekt.
Publicerat i Allmänt / Familj
Kommentarer (9) Follow