Babybox!

Idag har jag varit ledig och fått gjort ungefär INGENTING! Hade planer om att städa klart i huset och få saker gjort, men efter att jag stigit upp vid nio-tiden, så gick jag och la mig på soffan igen vid tolv, för jag kände mig bara inte tillräkligt utvilad. Sen sov jag en ny runda fram till två-tiden, då jag insåg att Kris skulle komma hem inom några timmar och upptäcka att jag varit lat hela dagen. Då fick jag i alla fall till att måla klart tv-bänken jag håller på med, samt gå ner till butiken och köpa middagsmat. 
 
När jag väl var på butiken bestämde jag mig för att också gå till Apotek1 för att a) köpa sugtabletter mot halsbränna som blivit min nya bästa vän och b) hämta ut en gratis babybox! Det är en box som innehåller massa smaskigt man som kommande mamma kan behöva till sig själv och sitt barn! Gratis är alltid gott och det var en del riktigt trevliga grejer i boxen, som söta sockor från Lindex och kupong på 30% på alla barnkläder, våtservetter, sinkpasta och hennes första blöjor! Som skulle passa Matheas dockor utan problem, so tiny! Kan inte fatta att allt ska vara så litet, kommer hon verkligen vara det också? Ja, det verkar så om man ska lite på kläderna och blöjorna till nyfödda. Liknande babybox kan man också hämta ut på Vitus Apotek, Rimi och man kan även beställa från Libero! Så det ska jag nog också göra, jag menar, man kan ju inte få nog av gratisprodukter! Det enda man måste göra är att skriva in sig på hemsidan till Apotek1, Vitusapotek och Rimi för att få hämta ut grejerna!
Alla gogrejer som kom med babyboxen! 

Så det är ungefär vad jag gjort idag... Och att Kris fick färdiglagad middag då han kom hem. Så lite duktig har jag i alla fall varit! <3
#1 / / Angus:

Men den boxen missa jag! Eller så va den kass när jag va preggo, men det va ju så nyss så det borde ju inte skilja så mycet
jag tyckte den från libero va bra! beställ den :)
Vi ade med oss kläder i storlek 50 till BB. Hade hon varit mindre hade hon fått ha på sig det ändå, hade hon varit större hade vi virat in henne i nån gammal handduk o åkt hem! ;)

Svar: Jag gillar ditt tänk runt kläder, det är ju absolut inte det viktigaste. Ska bara bli så härligt när hon kommer, oavsett :-) Ska beställa den från Libero, verkar bra! Tack för tips och råd, uppskattas alltid speciellt i graviddjungeln där jag ibland känner mig lite lost;)
Johanna

#2 / / yasmine mamma till dennis:

alla som är småbarns föräldrar borde kolla in tipset i min blogg om tjejen som syr så fina baby/barnkläder
ha en fin lördag
kraam

Svar: Ja det var mycket fint! Har bestämt mig för lite köpstopp på bebisklädersfronten, men när år tjej är här kanske det blir något i lite större storlekar! Tack för tipset :)
Johanna

#3 / / Kirsti:

Så moro at du også har blogg ;)

Hvis du tenker på hvor ungen skal ut, så er du veldig glad for at den er så liten ;)

Svar: Haha ja, det är sant! Är fortsatt i noen typ av förnekelse över att jag måste gå igenom en förlossning för att få ut henne :p
Johanna