Att måla i mintgrönt!

Ett av veckans projekt har varit att måla om ett trancherbord som vi tagit med från Kris hytta på Hvaler. Det var träfärgat och det kan tänkas att det är Kris farfar som har snickrat bordet. Det var lite intetsägande och tråkigt som det såg ut, så jag bestämde mig för att måla det i en färgglad färg! Gick i gula och lila tankar först, men till slut landade det på mintgrönt. Hade ju i bakhuvudet att jag ville visa upp mitt alster här på blöggen, så tog lite bilder under målningsprocessen meeen... De lyckades jag ju radera från kameran lagom till att jag var färdig! Typiskt, men så kan det gå! Här är i alla fall resultatet, mycket nöjd faktiskt. Tycker det blev en kul möbel, som säkert kommer passa in i källaren när den är klar. Tänkte att det skulle få bli tv-bordet där nere. De två våningarna vi bor på nu har nästan bara vita möbler och väldigt "ren" stil, så jag tänkte att källaren kunde bli lite mer lekfull med fler färger och där jag kan våga lite. 
Tills källaren är klar får trancherbordet fungera som blomsterbord och stå under stringhyllan vi satt upp i köksdelen. Står fint där också! 
 
Nu har jag genomfört alla pysselprojekt jag hade inplanerat, så måste ju komma på något nytt som jag kan fixa med. Det kliar ju i fingrarna efter pyssel just nu och jag tror att det kommer med graviditeten, att boa är något gravidingar snackar om. Kanske det blir att sy ett babynest? Eller måla om lite fler möbler i chockfärger. Vi får se vad som faller mig in!