Önskelista!

Vilken fin morgon hurni. Skulle verkligen, VERKLIGEN plugga, det var tanken. Men sen så var jag ju tvungen att kolla ikapp mig på Sons of Anarchy och sen kunde jag ju inte tacka nej till en Skypedate med Limpan och Alma. Så kom jag på att det var dags att skriva önskelista och swish! sa det och nu ska jag strax springa iväg till jobbet! Hur härligt som helst är det att det är fredag och helgen ska gå åt att sätta sista gipsen i huset. Om det så ska innebära sömnlösa nätter så ska gipsen bli klar denna helgen! DET MÅSTE BLI KLART! Jag känner att jag måste få flytta in i huset snart, jag måste få sova i vår stora sköna säng igen! Jag måååste få tid till att bara få vara igen, att få pyssla, sy, laga mat hela dagen lång. Baka! Så mycket jag vill göra i mitt nya hem! 
 
Om bara några veckor fyller jag och Herrn år. Han blir trettiiiiooo. Guud. När jag var liten var man en gammal gubbe om man var trettio. Det kanske man fortfarande är, men numera tycker jag gubbar är fina. Det är klädsamt att vara gubbe. Lite klokare, lite snyggare. Inget fel på grått hår heller om du frågar mig. I alla fall. Önskelistan. Den är lång i år. Jag skrev en gemensam önskelista till oss. Vissa saker vill Kristoffer har mer, andra vill jag ha mer. Men vi delar ju på allt, så egentligen är det praktiskt med gemensam födelsedag!
 
Vi önskar oss ju en miljon mer saker, som bland annat en Ipad, Soda Streamer, stekpanna, ullfilt med mera med mera. Sen finns det ju saker som Kristoffer vill ha (masjettknappar, jaktkniv, skidor) och saker som jag vill ha (DAY ljusstakarna). Tur att julen inte är så långt borta!
 
Nu ska jag sätta på mig ansiktet och gå till jobbet. Hade tänkt vara tidigt ute, ifall det skulle vara så att jag väljer att gå till jobbet och ifall jag bara råååkar gå in på den där butiken på vägen som jag sett har de där fina och billiga köksvågarna i knalliga färger. Bara ifall det skulle hände att jag skulle rååååka köpa en sån är det ju bra att jag har lite gott om tid. 
#1 / / Ida:

Går pepparkvarnen på bensin eller diesel? Höhöh. Skämtar'n här. Fina grejer du'h. Jag önskar mig en elvisp jag!

Svar: Haha. Ja massa fint men behöver ju inte allt med en gång. Att samla på sig med tiden går bra! En elvisp ja, något annat du vill ha?
Johanna