Stockholm here we come!

Mathea vaknade vid halv sju imorse, överexalterad och kunde verkligen inte fortsätta sova. Nej, här skulle det packas och donas innan flygturen till Stockholm. Eget pass har hon fått, och den egna resväskan skulle ju fyllas också. Med kläder och klänningar, smink och nagellack. Och böcker, kos, barbie, mjukisdjursråtta (?!) och diverse andra leksaker som absolut skulle med. Mysigt att se henne så spänd och glad! 
Jag är också spänd och glad, över att få komma hem till min familj igen. Det känns som det var så längesen. Har inte sett pappa sen i september, alldeles för längesen! Ska bli mysigt. Så ska vi också vara med på 1a advent med hela Lidénsläkten. Det var flera år sen jag var med sist, så det ser jag verkligen fram emot. Men framförallt åker vi hem för att fira Alma som hunnit bli ett år. Hon ska ha kalas på lördagen och vi måste hinna packa in hennes present innan vi åker till flygplatsen! 
 
Ligger just nu och slappar på soffan, har redan börjat minisemestern. Mathea är uppe på sitt rum och leker, det är fint att hon har en egen plats där hon kan bara vara och använda sin fantasi och ha det bra. Hon pratat mycket med sig själv just nu, är i sin egen värld. Det tycker jag är fint och det påminner mig om mig själv när jag var liten, jag var ofta i min egen lilla värld (det är jag nog fortfarande?) Dags för mig att stiga upp och börja packa. Detta kommer bli en fin helg!