Barstolar

Köket är i full gång att bli färdigt. Vi känner oss nog rätt så nöjda med det framskridande resultatet. Det blir ett U-format kök med en barbänk. Alltså betyder det att vi måste införskaffa oss barstolar. Jag har hittat tre som jag gillar i olika stil. 
 
Beaver Low barstol från Bolia. Kostar baaara 2299 kr styck. Olämpen med att kolla runt för mycket, hittar ju alla dessa dyra grejer som hamnar i min hjärna och jag aldrig kan släppa. Sjukt fin, hade varit perfect om den inte hade varit så nedrans dyr. Blir en no-go och en önskedröm!
Alternativ nummer två är denna från Living, Zarra barstol för 1795 per styck. Finns i grå och det hade varit fint, men kanske är även denna lite i det dyraste laget för oss... We'll see...
Sista alternativet är denna som heter Senze och är från Bohus. Känns lite "förra året" i stilen, men ett rimligt pris (899,-) och kan ändå passa bra.
 
Köket blir nog färdigt till helgen, för först på fredag kommer rörläggaren. Vi åker bort på mini-semester till Stockholm i helgen. Ska bli skönt med en liten pause och att få andas lite Stockholm-luft över en helg. Alma ska fira sin ettårsdag och vi ska även på adventsträff hos morbror. Längtar så!