Önskelista julen 2013

Om en vecka är det självaste julafton! HERREGUD var hösten har helt försvunnit i ett pang, jag förstår absolut ingenting. Men samtidigt vill jag inte klaga, för det hade bara varit jobbigt om hösten hade varit lång och utdragen. Jag tror 2014 kommer bli ett bra år för mig och Kristoffer, där vi kan börja leva mer och snickra mindre. Och utnyttja allt det fina med att ha ett litet hus i närheten av skog och mark. I helgen hade vi Mathea och vi blev lite lamslagna, för första gången, av att inte bo i stan. Förut har vi ju alltid kunnat gå utanför dörren och så finns det massa saker som erbjuds, om än bara ta en fika på ett närliggande café. Så i lördags stod vi här som frågetecken och undrade vad fasen vi skulle ta oss till. Slutade med att vi drog till Alnabru-centret och jag gnällde mig till att köpa den där vinkylen vi pratat om så länge. Så nu är det förhoppningsvis på plats när brorsan kommer på besök över nyår. När han äntligen kommer hit skulle det ju vara så dumt om inte ens vinkylen var installerad och klar.
 
Har äntligen fått till ett lite julklappsönsknings-collage. Det var lite svårt att komma på vad vi nu skulle önska oss, eftersom vi fick precis ALLT och lite till av det vi ville ha till våra födelsedagar. Men när man tänker tillräkligt hårt dyker allt något upp såklart!
Whiskeyglas, dessa från Iitala för lugna fredagskvällar i soffan.Urban Vintage lookbook för inspiration att fylla hemmet med, finns på Tanum. Prydnadskuddar från Hay, Vinkaraff från Georg Jensen. 
 
Fler grejer som kan komma till nytta här hemma är soppskålar, äggkoppar, våffeljärn, gavekort på Bolia/Ikea/Illums Bolighus/Living eller liknande samt en massa massa Nespressokapslar! Nespresso går som rinnande vatten hemma hos oss, alltid efterfrågat!
 
 
Matheas önskelista består i år av gossedjur 'til you drop! Och en sminkedocka som vi redan varit å köpt till henne. Allt detta pekade hon ut när vi var på Toys 'R' Us i helgen.
 
Sen vill hon också ha pärlset som hon kan göra halsband med, barbies och smålandmöbler till dockhuset. Hon uppskattar alltid en fin klänning eller kjol såklart. Sen tycker vi vuxna att hon behöver sköyter i stl 27 och stavar till långrennskidor.
 
Mysigast av allt med julen ska ändå bli att ha ledigt och få komma hem en sväng till Sverige! Inte länge kvar alls nu!