Framsteg vänner, framsteg!

På självaste lucia sitter jag nu nyligen nedlandad i soffan efter ett städmaraton som heter duga! Vi snackar alltså golvskrubbing så knäna blöder (nästan) och damsugning med förstorningsglas (nästan igen). Så nu glänser det hemma (lögn)! 

Idag var vi och hämtade våra runda vardagsrumsbord på posten, som äntligen Ellos hade fått tummen ur att sända, bara en månad senare. 
Vita i trä med svarvade ben! Det lilla är 35cm högt och 45 i omkrets, det stora 45 cm högt och om jag inte missminner mig, 65 i omkrets. De kostade tillsammans runt 900 riksdaler, inte illa pinkat va?! Beställde dem från Ellos homes nätbutik. Blivit lite av en jävel på näthandel i det sista, farliga grejer detdär.

Imorse klädde vi Mathea i lucia-outfitten. Den var väldans stor, så blir det när man är ute i dålig tid! Men hon blev söt som en påse lussekatter! 
Sydde upp sisådär 30 centimeter på klänningen och den hamnade ändå under fötterna på henne. Så blire om man endast hittar luciaklänning i storlek 140... 

Förutom städning och bordmontering idag så har jag och Mathea haft FF hemma, vilket såklart ledde till massa tjejmys. Tjejmys innebär att vi äter bara onyttiga grejer, springer runt och larvar oss och äter lite mer godis, utan att någon pappa kan stå med pekfingret å säga fyfy. Vi har också varit nede i källaren och grävt fram fler grejer att ta upp. Det finns så oändligt med grejer i vår källare, det är som pojken med guldbyxorna där nede. Jag fattar inte hur vi en gång haft plats för allt. Tøyen var ju till och med mindre än vårt nya hus! 
Såhär fint har det blivit so far. Kände behov för lite insta-cred, så denna fick hamna där! 

Och nu, veckans absoluta highlight: Sista avsnittet av Sons of Anarchy! Ida-Linn har redan varnat mig att jag kommer grina... Kanske därför klockan redan är över tolv och jag inte har börjat se det ännu. Orkar jag verkligen idag? Hmmm...