Time for some Romance

Blir ju inte mycket tid över till fritid, direkt. Idag har jag jobbat och INNAN jobbet (alltså vid åtta-tiden på en lördagsmorgon) tog jag och Kris turen upp till huset för att köra ett lass med soppor. Tiden gick ultramegafort och nästa gång jag kollade på klockan skulle jag vara på jobbet om 20 min! Så jag fick min snälla kille till att köra mig hela vägen. Stress blev till lördagslyx!

Kom precis tillbaka till huset efter jobbet och Kris står här som jag lämnade honom och jobbar på. Nu tänker jag tvinga honom härifrån för vi har lovat varandra lite kvalletid ikväll. I form av restaurangbesök. Det härjas fortfarande på övervåningen så jag vet inte om han tog hinten att jag ville härifrån snart. Och hinna till en fin restaurang innan den stänger, alternativt innan jag hamnar i farozonen för att somna med huvet i maten.

Lite tålamod får jag nog ha ändå, över min duktiga kille som jobbar och sliter!

Den sista tiden har killarna vänt trappan och täppt igen trappöppningen, så "gången" har blivit större nede. Idag har Kristoffer satt upp något som ja skulle kalla bjälkar i taket men han kallar läktar... Är det norska eller proffsspråk? Inte vet jag! I alla fall är det en del av processen att få upp ny isolation i taket.

Nej nu vill jag att vår romantiska kvallekväll ska börja! Jag har insett stt sådant är mycket viktigt och nödvändigt i ett förhållande som mest rör sig om ett gammalt skruttigt hus. Man blir sliten av att vara husägare!

Publicerat i