Gave- och interiörmässan!

Igår var jag och min härliga jobbarkompis Johanna på gave- och interiörmässan i Lilleström. Det var egentligen en mässa menad för inköpare, men vi fick biljetter av jobbet så vi drog dit för att finna lite inspiration! Mest tyckte jag det var mysigt med en liten pause från huset och att istället få gå och götta sig i inspiration tillsammans med en annan tjej som förstår sig på det där med att fantisera om ljuslyktor och pyntkuddar.
 
Jag tyckte att mycket av det som visades på mässan var sånt man sett förr. Mycket ny-retro, jordfärger- och matrial och industri-inspirerade möbler. Ganska minimalistiskt, vilket är bra för det kommer passa bra in hos oss. Jag hoppas ändå att när jag börjar hitta saker som vi ska ha i vårt hem, att jag då inte är alltför styrd av dagens trender, utan kan tänka lite mer tidlöst. Fast om jag känner mig själv rätt så blir jag ju ganska påverkad av trender, därför är det svårt att ens veta vad som man gillar för att det är en trend, och vad man gillar av sig själv. Men det är också kul att blanda gammalt och nytt, så jag ska försöka gå på en del antikbutiker och loppisar, och inte bara köpa nytt!
 
Fick med mig en del interiörmagasin hem, så nu på morgonen avnjuts kaffet med interiörtidningar! 
 
Idag ska jag jobba kväll, så det blir Kristoffer som håller på i huset. Han ska köra det sista av gamla matrial till soptippen, sista rundan tror jag blir idag! Sen är det full fokus på att få upp det nya!